Cookie og GDPR information

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Få også vide mere om Dækcenter persondatapolitik ved at klikke på læs mere nedenstående.

 

Persondatapolitik for Dækcenter
For Dækcenter er det vigtigt at beskytte de personoplysninger, du deler med os. Derfor har vi en persondatapolitik, der sikrer, at dine oplysninger behandles ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Persondatapolitikken definerer, hvem der har dataansvaret for de personoplysninger, du deler med os, og hvilke oplysninger vi indsamler, samt hvordan de bruges. I persondatapolitikken findes også oplysninger om de rettigheder og valgmuligheder, du har i forhold til de personoplysninger, du har delt med os.

Vi gør opmærksom på, at der, ud over persondatapolitikken, eksisterer supplerende produktspecifikke betingelser ved indgåelse af aftaler.

Dataansvar
Hvem er den dataansvarlige?
Dækcenter ApS, Manøvej 1, 4700 Næstved, CVR-nr. 37590312, er dataansvarlig for de personoplysninger, du deler med os, når du besøger vores hjemmeside og foretager forhandleroprettelse.

Klagemulighed
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger er du velkommen til at kontakte os på:

Dækcenter ApS
Manøvej 1
4700 Næstved
CVR-nr. 37590312
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Indsamling af personoplysninger
Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

Når du indgår et kundeforhold og aftale med os
Når du anmoder om at få tilsendt materiale
Når du kommunikerer med os
Når du bruger Dækcenter's øvrige funktioner og tjenester
Fra sociale medier, reklame- og analyseudbydere samt offentlige registre

Følgende typer af personoplysninger kan Dækcenter registrere om dig:
Kontaktoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mail
Bankregistreringsnummer og bankkontonummer
CVR-nummer
IP-adresse
Forbrugsdata
Segmenteringsdata på baggrund af eks. geodemografi

Behandling af personoplysninger
Vores grundlag for behandling af dine personoplysninger er primært opfyldelse af anmodninger modtaget fra dig. Vi behandler derudover dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesse i at foretage markedsføring, udvikle eksisterende samt nye services og produkter, foretage analyser og statistik af vores kundesegmenter og produkter, eller hvis du har givet et specifikt samtykke til en konkret behandling.
Overstående kan til enhver tid opdateres i takt med eventuelle ændrede forretningsmæssige behov og lovkrav.

Særligt vedrørende samarbejdsaftale
Der kan foretages kreditvurdering ved indgåelse af alle nye kundeforhold, ved udvidelse af kundeforholdet i det løbende samarbejdesaftale efter behov.

Markedsføring via mail
Når du har afgivet din forhandleroprettelse af aftale, vil du i nogen tilfælde modtage en bekræftelse via e-mail. Vi bruger ikke oplysningerne til at sende uopfordret e-mails. Du kan altid afmelde modtagelsen af e-mail-tjenester ved at kontakte os pr. mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Har du oplyst din mailadresse og/eller mobil nr. ved indgåelse af samarbejdsaftale, accepterer du samtidig, at vi må kontakte dig vedr. din aftale pr. mail og/eller sms, herunder sende dig oplysninger om aftalen, evt. ændringer og andre servicemeddelelser.

Opbevaring af dine personoplysninger
Alle personoplysninger opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for relevante medarbejdere i Dækcenter. Jævnfør reglerne i databeskyttelsesloven sletter vi personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, hvormed de er indsamlet, eller vi er forpligtet til at opbevare. Det kan forekomme, at oplysninger opbevares i længere tid i anonymiseret form.

Videregivelse til tredjemand
Videregivelse af dine personoplysninger til tredjeparter kan i øvrigt ske, hvis du har givet dit samtykke hertil. Vi kan derudover videregive dine personoplysninger til tredjeparter, hvis det er nødvendigt for opfyldelse af en aftale, som du er part i eller på baggrund af vores legitime interesse.

Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen, kan det være nødvendigt at videregive personoplysninger til offentlige myndigheder eller politiet.

Sikkerhed
I Dækcenter lægger vi stor vægt på, at du/I trygt og sikkert kan bruge vores hjemmeside. Vi har en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at vi lever op til et højt sikkerhedsniveau.

I det omfang, der fra Dækcenter’s hjemmeside linkes til andre hjemmesider, er Dækcenter ikke ansvarlig for indholdet og sikkerheden på disse sider. Vi opfordrer til at du læser persondatapolitikken på disse hjemmesider.

Dine rettigheder
Når du deler dine personoplysninger med os, har du en række rettigheder, du kan benytte dig af. Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger om dig, vi behandler. Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt bede os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Du kan til enhver tid benytte retten til at få slettet de oplysninger, vi indsamler om dig, med visse lovbestemte undtagelser. Du er derudover berettiget til at gøre indsigelse imod indsamlingen og bede om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses. Hvis personoplysninger om dig er forkerte, har du ret til at få dem korrigeret.

Ønsker du at gøre brug af disse rettigheder kan du kontakte os på email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Brug af Cookies
Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Hvad det er, hvordan vi bruger dem, og hvilke muligheder du har for afvisning og sletning

Vi vil løbende opdatere vores persondatapolitik som følge af ændringer i juridiske eller driftsmæssige krav. Vi vil meddele sådanne ændringer i overensstemmelse med lovgivningen.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Cookiedeklarationen opdateres hver måned af Cookie Information. Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete
Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med Android styresystem
Telefoner med Windows 7

Spørgsmål og klagevejledning
Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cookie og GDPR deklarationen er sidst opdateret d. 30.11.2018

Næstved, Oktober 2018
Version 1.0.1

VI FORHANDLER FØLGENDE DÆK MÆRKER